Mötesbokning

För att ni ska kunna göra det ni är bäst på i säljmöten så erbjuder vi kvalitativa möten bokade direkt in i er kalender.

Låt oss ringa alla era kalla samtal så att ni kan fokusera på att sälj mer!

Vi vet att kalla samtal och att mötesbokning kan vara något som brister i både kvalitet och prioritet hos företag och säljare.

Vi har hög aktivitet och sköter allt från prospektering till bokning av möten i er kalender.

Ni får en kontaktperson hos oss som ni har all kontakt med.

Vi säkerställer att ni får information om vad kunden är intresserad av innan mötet.

Relationsbaserad mötesbokning: en ny approach som ger bättre möten

Mötesbokning är en viktig del av säljprocessen. Det är en chans att introducera ditt företag och dina produkter eller tjänster för potentiella kunder.

Men om mötena är dåliga, kan det leda till en negativ upplevelse för både dig och kunden.

Det är här vårt koncept: "relationsbaserad mötesbokning" kommer in. Vi tror att möten ska vara en positiv upplevelse för alla inblandade.

Vi fokuserar på att bygga relationer med kunderna, och vi använder oss av en skräddarsydd approach för att säkerställa att mötena är relevanta och givande.

Vad våra kunder tycker

Med kvalitativa möten som skapat högre snittordrar, möten som faktiskt leder till affärer. Och vissa affärer redan efter första mötesbokningen har vi lyckats samla många nöjda kunder! Vi hoppas att ditt företag är nästa på tur!

”Vi har ett pågående samarbete med Salesedge gällande mötesbokning. Vi är väldigt nöjda över kvalitén på de möten som bokas samt den tydliga och raka kommunikationen med Salesedge. På våra första 10 möten som Salesedge bokade hade vi ett högre offertvärde än någonsin tidigare och vi har fått affärer på de möten som Salesedge bokat.”

Elin Larsdotter Elfström
Agency Director | Synlighet

”Vi signerade precis avtal med en kund på det första mötet ni bokade till åt oss! Joakim är den perfekta säljaren och kontakten att ha i sitt nätverk. Han är empatisk, nyfiken och utåtriktad och Salesedge reflekterar samma positiva kvalitéer. Vi använder Salesedge för mötesbokning och det är det bästa beslutet jag någonsin tagit som VD. Får ni chansen att jobba med Joakim och Salesedge på något sätt så kommer ni inte ångra er!

Sonny Meller
VD | Dormcat

”Salesedge är pigga, kommunikativa och har bra driv, vilket gör dem till en mycket bra partner för oss.""Salesedge presenterade att de arbetar med kvalitet före kvantitet vilket direkt visade sig stämma när det första inbokade mötet ledde till en affär för oss"

Mattias Fredriksson
KA | 24HR

Jag tycker att Salesedge verkligen levererat på vårt gemensamma projekt och överträffat förväntningarna vi hade! Samarbetet har funkat mycket bra genom kontinuerlig uppföljning och återkoppling samt att deras insatser har givit ett bra utfall i både kvantitet och kvalitet.

Patrick Buschow
VD | Välfärdsteknik i Sverige AB

Vår process

1

Uppstartsmöte för att utbilda oss i er verksamhet

Vi börjar med ett uppstartsmöte för att lära känna er och er verksamhet. Vi diskuterar era mål, era
kunder och era konkurrenter. Detta hjälper oss att förstå era behov och skapa en strategi som är
anpassad till er verksamhet.

2

Skapande av manus och uppsättning av kommunikation

Vi skapar ett manus som är baserat på vår förståelse av er verksamhet och era mål. Vi upprättar också en plan för hur vi ska kommunicera med era kunder.

3

Genomförande med löpande avstämningar

Vi genomför vår relationsbaserade mötesbokning enligt planen. Vi håller löpande avstämningar med er för att säkerställa att vi är på rätt spår.

4

Justeringar och identifiera nya målgrupper

Vi följer upp med er efter genomförandet för att diskutera resultatet. Vi gör justeringar efter behov
och identifierar nya målgrupper.

5

Valfri utbildning för att förbättra möten

Vi kan också erbjuda valfri utbildning för att hjälpa er att förbättra era möten.

Denna utbildning kan till exempel fokusera på hur man skapar en positiv atmosfär på möten, hur man hanterar invändningar och hur man får ut det mesta av möten.

Här är några av de saker som gör vår approach unik.

Vi börjar med att lära känna dig och ditt företag. Vi vill förstå dina mål, dina kunder och dina utmaningar. Detta hjälper oss att skapa en strategi som är anpassad till dina specifika behov.

Vi använder oss av en kombination av traditionella och digitala metoder samt verktyg som gör att vi kan hålla en hög aktivitet för att hitta rätt i timing för ett möte.

Detta ger oss möjlighet att nå ut till en bredare målgrupp och att skapa en mer personlig upplevelse. Våra resultat visar att relationsbaserad mötesbokning är en effektiv metod för att öka försäljningen.

Våra kunder rapporterar att de har fått fler möten, att mötena är mer givande och att de har en bättre förståelse för sina kunders behov.Om du letar efter ett sätt att förbättra dina möten, är relationsbaserad mötesbokning ett bra alternativ.

Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att nå dina mål.

Möten som leder till affärer.

Vill du slippa boka möten själv?

Ja! Berätta mer!