Säljträning

För att era säljare ska kunna göra det ni är bäst på erbjuder vi helt skräddarsydda utbildningar som tar era säljare till en ny nivå.

Bli bättre på att sälja och vinn nya affärer!

Vi erbjuder skräddarsydd säljträning och föreläsningar som passar alla företag och säljare. Våra utbildningar och föreläsningar är utformade för att hjälpa säljare att bli mer effektiva och framgångsrika.

Vi kan genomföra insatsen både fysiskt och digitalt och anpassar oss efter era önskemål för att på bästa sätt inspirera, utveckla och skapa ett tydligt commitment.

Genom vårt tillvägagångssätt har vi utbildat över 1000+ säljare och utvecklat flera framgångsrika företag. Är du redo för tillväxt i ditt företag?

Få helt nya perspektiv

Hitta nya sätt att närma dig kunder

Övervinn motstånd och maximera dina försäljningsresultat

Vad våra kunder tycker

Vi skräddarsyr ett upplägg som passar våra kunder med en blandning av fysiska träffar, digitala möten och avstämningar på mail eller telefon. Resultatet blir ett förbättrat säljfokus och en ökad självsäkerhet som leder till fler och lönsammare affärer. Vi hoppas att ditt företag är nästa på tur!

"Vi på IHM bokade in Salesedge för att utbilda oss i hur man ökar sin aktivitet och kvalitet vid mötesbokning via telefon. Det var som om Salesedge verkligen förstod vår försäljningsgrupps unika  behov och anpassade sin utbildning på ett sätt som gjorde det enkelt för oss att ta till oss. Vi upplever Salesedge och Dominique som väldigt kompetenta och att de lyckades förenkla och tydliggöra hur man ska gå tillväga på ett väldigt pedagogiskt sätt. Direkt efter genomförda sessioner såg vi att vår försäljningsgrupp började använda det som lärdes ut i praktiken."

Andreas Hermansson
Försäljningschef | IHM Business School

"Salesedge kom i kontakt med oss i precis rätt timing då vi ville öka antalet affärsmöjligheter och stärka oss inför en eventuell lågkonjunktur. De har fått våra konsulter att hitta nytt mod och nya verktyg inom försäljning. Extra kul har varit att se hur bilden av försäljning förändrades i gruppen från något tufft och i vissa fall tabubelagt till något roligt där man själv är med och bidrar till företagets framgång. Vi är väldigt nöjda med Salesedges insats och skickar våra varmaste rekommendationer!”

Christian Josefsson
VD | Uptive

”Salesedge är holistiska, suveräna och sympatiska. De lär inte ut några plattityder eller sälj-repliker utan är moderna och jag önskar att de ska sprida sina säljkunskaper i hela världen! På en skala på 1-10 för om Salesedge levde upp till mina förväntningar och om jag skulle rekommendera dem för andra är det en klockren 10:a”

Isabella Holmquist
Deputy Sales Manager | Ecomal

”Vi på Amice har under 6 månader haft Salesedge som säljcoach. Vi har haft stor nytta av deras kunskap gällande försäljning och vi har fått direkt stöttning i faktiska affärer där vi vunnit flertalet under tiden, med bättre struktur i införsäljningen."

Em Kjellberg
Delägare | Amice

"Det som Salesedge gjort är att hjälpa oss att förstå vilken struktur säljprocessen har och hur vi ska paketera och prissätta våra erbjudanden. Vi har även blivit bättre på förhandlingsteknik samt hur vi ska hitta och ta kontakt med nya potentiella kunder."

Cia Alnerheim
Delägare | Amice

Vår process

1

Identifiera utbildningsområden

Vi börjar med ett uppstartsmöte för att lära känna dig och ditt företag. Vi diskuterar dina säljmål, din
säljprocess och dina säljaktiviteter. Vi identifierar också specifika utbildningsområden som du vill
fokusera på.

2

Intervju av nyckelpersoner och ledning

Vi intervjuar nyckelpersoner och ledning för att få en djupare förståelse för ditt företag och dina
säljmål. Detta hjälper oss att anpassa utbildningen efter företagets och säljarnas specifika behov.

3

Genomförande av träning kopplat till er verksamhet

Vi genomför träning som är kopplat till din verksamhet och dina säljmål. Vi använder oss av en blandning av teoretiska och praktiska övningar och diskussioner för att hjälpa dig att utveckla dina säljfärdigheter.

4

Uppföljning och feedback

Vi följer upp med dig efter träningen för att ge feedback och diskutera din utveckling. Vi kan också erbjuda löpande säljcoaching för att hjälpa dig att fortsätta utveckla dina säljfärdigheter.

Säljcoaching som driver ny tillväxt.

Vill du bli bättre på försäljning?

Ja! Berätta mer!