Våra tjänster

Vi stödjer ditt företag till ökad försäljning genom alla våra tjänster! Vi skapar allt från "här och nu" tillväxt med mötesbokning till mer långsiktig förbättring där vi analyserar och utvecklar er säljprocess!

Läs mer

Säljprocess

Ibland har man inte utpräglade säljare i sin organisation, men man behöver ändå sälja via de kundinteraktioner man har. Salesedge är experter på att analysera säljprocesser och identifiera var vi kan stärka era för att nå nya nivåer med försäljningen.

Läs mer om säljprocessen

Säljcoaching

Att förstå försäljning är komplext om man själv inte har jobbat med det eller kanske utbildat sig över längre tid. Därför kan det vara bra att ha någon som bollplank i säljrelaterade frågor. Vi hjälper er staka ut vägen för fler lyckade samtal.

Läs mer om vår coaching

Linkedcoach

Vi du vässa till din Linkedin profil, och kanske till och med bli vass på Social Selling samtidigt? Då har du hittat rätt. Vi samarbetar med Linkedcoach för att erbjuda dig som säljare eller dig som företagare bättre stöd på Linkedin.

Läs mer om Linkedcoach

Utbildning

Hos Salesedge kan du ta del av våraomfattande utbildningar och föreläsningar inom flera olika aspekter av B2B-försäljning. Vår främsta målsättning är att inspirera och utveckla både befintliga säljkårer och personer med kundkontakt.

Läs mer om utbildningar

Mötesbokning

Vi vet att kalla samtal och att boka faktiska möten kan vara något som brister i både kvalitet och prioritet hos företag och säljare. För att ni ska kunna göra det ni är bäst på i säljmöten  så erbjuder vi kvalitativa möten bokade direkt in i er kalender.

Läs mer om mötesbokning